TTB Başkanı Fincancı FETÖ kanalında

Yöneticilerinden Halis Yerlikaya'nın PKK'nın konferansında konuşmacı olarak yer aldığı ortaya çıkan TTB'nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı FETÖ'cü Erkam Tufan'ın Youtube kanalına konuk oldu.

TTB Başkanı Fincancı FETÖ kanalında

Aydınlık'ın haberine göre, yöneticilerinden Halis Yerlikaya'nın PKK'nın konferansında konuşmacı olarak yer aldığı ortaya çıkan TTB'nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı FETÖ'cü Erkam Tufan'ın Youtube kanalına konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarıyla ilgili konuşan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, TTB'nin kamuoyunda destek gördüğünü öne sürdü. Fincancı Bahçeli'nin açıklamalarının ötekileştirici olduğunu iddia etti. "Böyle ötekileştirici bir tutumu ihtiyaç olarak karşılarına koyuyorlar"  diyen Fincancı, kendilerini Prof.Dr. Nusret Fişek'le bir tuttu:  "Bir takım saldırılara hedef olabilmiş örgütlerden birisi. Ben hep bu ifadeler kullanıldığında Nusret Fişek Hocamı anıyorum. İdam cezasına tepkileri nedeniyle yargılanmış bir hocamız. Savaş bir halk sağlığı sorunudur dediği için TTB Yöneticileri gözaltına alınmıştır." 

BÖLÜCÜ DEĞİLLERMİŞ!

Bölücü, Türkiye karşıtı değil siyasetçi karşıtı olduklarını öne süren Fincancı, "Kamuoyu yoklamalarında TTB en güvenilir örgütlerden biri. Bu kadar kutuplaştırmaya rağmen bizim için en değerli olanı hiç güvenilmez olanların oranı yüzde 5-6" dedi. 

Fincancı'nın iddialarının aksine TTB yönetimi  Güneydoğu'da kanser hastalığı üzerinden bile bölücü faaliyet yürütmüştü.

# türkiye # pkk # savaş # halk