Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ?

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? Maviye sürgün dizisi konusu merak edilenler arasında işte tüm detaylar...

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ?

Ekranların sevilen dizisi Maviye Sürgün'ün 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerini Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Hakan Salınmış'ın paylaştığı dizide yeni bölüm heyecanı başlıyor. Dikkatleri üzerine toplayan fragmanının ardından  Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü 2 Ağustos Çarşamba günü izleyiciyle buluştu. Yeni bir dizi olmasından dolayı filmin konusu ve karakterlerin hikayesi de  merak edilenler arasında. İşte Maviye Sürgün dizisinin konusu ve 9. bölüm fragmanı... 

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? - Resim : 1

MAVİ SÜRGÜN DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Ali'nin zorlu mücadelesi sürüyor

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süreliğine açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali, eşinin ölümcül hastalık haberiyle sarsılır. Eşini ve çocuklarını yanına alarak kayınpederinin yanına taşınır. Acı bir yasın içine gömülen aile, bir gece Ali'nin denize açılmasıyla hayatlarında bir dönüm noktası yaşayacaktır.

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? - Resim : 2

Gizemli kurtuluş ve Tanrı misafiri

Denizde sürüklenen bir botu fark eden Ali, içindeki kadını kurtarır. Kurtardığı kadın, Defne adında gizemli bir kadındır. Defne geçici hafıza kaybına uğramış ve kim olduğunu hatırlamamaktadır. Ali, onu kayınpederinin oteline getirir ve ona " Tanrı misafiri " der.

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? - Resim : 3

Defne'nin sıra dışı geçmişi

Defne'nin aslında dolandırıcı olduğu ortaya çıkar. Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan ile bu kasabada karşılaşır ve artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Maviye Sürgün'de Ali, Defne ve Ozan üçgeni etrafında dönen olaylar ve aşklar izleyenleri büyüleyecek.

Sırlar ve aile ilişkilerinin örtüsü aralanıyor

Maviye Sürgün'de sırların ve aile ilişkilerinin çözülmeye başlamasıyla heyecan dorukta. Dizide, tutkulu aşkların yaşandığı, sırların açığa çıktığı ve unutulmaz günlerin yaşanacağı kaçınılmaz bir dönem başlıyor. İzleyenleri büyüleyen bu sürükleyici hikaye, 8. bölümüyle ekranlara taşınıyor.

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? - Resim : 4

TIKLA İZLE : MAVİYE SÜRGÜN 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Maviye Sürgün dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Defne hapse girecek mi ? - Resim : 5

Maviye Sürgün dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda Defne hakim karşısına çıkıyor. İzleyiciler de  Defne hapse girecek mi sorusunu merak ediyor ayrıca '' Sana gerçekleri anlatmak istiyorum... '' sloganıyla yayınlanan fragmanda Kürşat gerçekleri öğrenecek mi sorusu da dizide merak edilenler arasında . Dizinin yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek yepyeni bir bölüm heyecanla bekleniyor.

# dizi # yeni bölüm fragman # caner cindoruk # Damla Sönmez