CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Angola ampute futbol Dünya Kupası final maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

Ampute Futbol Dünya Kupası'nda finalde Türkiye ile Angola karşı karşıya geliyor. Karşılaşma Nef Stadı'nda oynanacak. Türkiye - Angola maçı nereden izlenir? Türkiye - Angola maçı hangi kanalda? Türkiye - Angola maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Angola ampute futbol Dünya Kupası final maçı canlı izle TRT Spor Yıldız
türkiye ampute milli futbol takımı

Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Türkiye ile Angola, Vodafone Park'ta Dünya Kupası için finalde karşı karşıya geliyor.

2 kez Avrupa şampiyonu, 1 kez dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, son dönemdeki başarılarıyla hedefe Dünya Kupası'nı koymuş durumda.

Ampute Futbol Milli Takımı, grup maçlarında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başarmıştı. Son 16 turunda Meksika ile karşılan Türkiye, Meksika'yı 5-0 mağlup ederek çeyrek finale kalmayı başardı. Çeyrek final müsabakasında Fas ile karşılaşan Millilerimiz, rakibini 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Türkiye yarı finalde karşılaştığı Özbekistan'ı ise 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı. Diğer yarı finalde Haiti'yi 4-2 yenen Angola da adını finale yazdırdı.

İlk kez 2017'de katıldığı Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olan ay-yıldızlılar, 2010, 2012 ve 2014 yıllarında da aynı dereceyi elde etti. Ampute Futbol Milli Takımı, 2018'de Meksika'nın ev sahipliğini yaptığı Dünya Kupası finallerinde Angola'yla şampiyonluk maçına çıktı ancak penaltı atışları sonunda rakibine 5-4 yenildi.

TÜRKİYE - ANGOLA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Türkiye - Angola ampute futbol Dünya Kupası final maçı TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE - ANGOLA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# türkiye # Angola # Ampute Futbol Milli Takımı # dünya kupası # trt spor