CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Fas ampute futbol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız

Ampute Futbol Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Türkiye ile Fas karşı karşıya geliyor. Karşılaşma TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak. Türkiye - Fas maçı nereden izlenir? Türkiye - Fas maçı hangi kanalda? Türkiye - Fas maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Türkiye - Fas ampute futbol maçı canlı izle TRT Spor Yıldız
türkiye ampute futbol takımı

Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Türkiye ile Fas, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde karşı karşıya geliyor.

2 kez Avrupa şampiyonu, 1 kez dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, son dönemdeki başarılarıyla Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden.

Ampute Futbol Milli Takımı, grup maçlarında 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başarmıştı. Son 16 turunda Meksika ile karşılan Türkiye, Meksika'yı 5-0 mağlup ederek çeyrek finale kalmayı başardı.

Fas ise D Grubu'nda İrlanda'yı 6-0 yenerken, Brezilya'ya 2-0 mağlup oldu. Fas gruptaki son maçında İran'la 0-0 berabere kalarak, en iyi üçüncüler klasmanından son 16 Turu biletini aldı. Fas son 16 turunda Arjantin'i 4-0 yenerek çeyrek finale kalmayı başardı.

Ampute Futbol Dünya Kupası heyecanı 9 Ekim tarihine kadar devam edecek. Organizasyonda grup maçları 4 Ekim Salı günü tamamlanmıştı. Son 16 turu 5 Ekim Çarşamba günü oynandı. Turnuvada çeyrek final 6 Ekim, yarı final ise 7 Ekim'de oynanacak.

9 Ekim Pazar günü oynanacak final müsabakasına Nef Stadı ev sahipliği yapacak. Sporseverler maç biletlerine passolig ile ücretsiz ulaşabilecekler.

TÜRKİYE - FAS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Türkiye - Fas ampute futbol maçı TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE - FAS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Ampute Futbol Milli Takımı # türkiye # dünya kupası # Ampute