TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa projesinde kura takvimi açıklandı. Kura çekim tarihleri ile TOKİ İstanbul; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçeleri kura sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi ne zaman?
Toplu Konut İdaresi (TOKİ)

TOKİ İlk Evim'de İstanbul kura çekilişleri için tarihler netleşti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, İstanbul Tuzla, Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Esenler ve Başakşehir'de çekilecek kuralar için tarih verildi. 

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İstanbul için 50 bin sosyal konutun kurası Tuzla, Çatalca, Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri için 16 Mart-19 Nisan tarihlerinde noter huzurunda çekilecek.

Tuzla'daki 20 bin 920 hak sahibi için 16 Mart'ta, Çatalca'daki 540 ve Selimpaşa'daki 200 hak sahibi için 30 Mart'ta, Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerindeki 28 bin 340 hak sahibi için ise 1-19 Nisan tarihlerinde kura çekimi yapılacak.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR VE ARNAVUTKÖY TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, İstanbul'un Avrupa Yakası'da inşa edilecek 28 bin 3440 konut için kura çekilişleri kamuoyuna duyuruldu. Buna göre, Başakşehir ve Arnavutköy'de kura çekilişi 1 Nisan Cumartesi - 19 Nisan Çarşamba tarihleri arasında yapılacak.

# toki