GÖKBEY TS1400 motoru ile havalandı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400'ün test uçuşunda ilk özgün helikopter GÖKBEY’i uçurduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk savunma sanayiinde önemli bir kilometre taşı! Aziz Milletimize de bir bayram hediyesi! Yerli ve milli ilk helikopter motorumuz TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopterimiz GÖKBEY’i uçurdu. Mühendislerimizin ellerine sağlık." bilgi notunu paylaştı.

TCG Anadolu'ya ziyaretçi akını Yurt Kızılelma'da sona doğru: Yeniden göklerde Savunma Teknolojileri Kızılelma'dan bir başarı daha Savunma Teknolojileri Milli Muharip Uçak KAAN Azerbaycan ile geliştirilecek! Savunma Teknolojileri Savunma sanayisinde dev buluşma! Savunma Teknolojileri KAPLAN ile hibrit tanka giden yol açıldı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin İHA'larından PARS hedefi bulacak, DELİ vuracak Savunma Teknolojileri ANKA o ülkede test ediliyor Savunma Teknolojileri Dolanan mühimmatlı Türk zırhlısı geliyor Savunma Teknolojileri Yerli kamikaze dronlar hidrojen itkiyle fırlatılmaya başlandı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin yeni silahı "UÇA" Savunma Teknolojileri Türk zırhlısı YÖRÜK Savunma Teknolojileri