TCG Anadolu şehitleri selamladı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'nda halkı ve Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı. TCG Anadolu, planlı bir tatbikat için sahada.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "TCG Anadolu Çok Maksatlı Amfibi Gemimiz, İstanbul'a intikal seyri kapsamında Çanakkale Boğazı'nda halkımızı ve Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı." ifadesine yer verildi.

Paylaşımda, TCG Anadolu personelinin Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladığı ana ilişkin görüntülere de yer verildi.

Türkiye'deki F-16'lar özgürleşiyor Savunma Teknolojileri TCG Anadolu Şehitler Abidesi'ni böyle selamladı Savunma Teknolojileri TCG Anadolu yeniden İstanbul'da! Savunma Teknolojileri Milli Muharip Uçak KAAN Azerbaycan ile geliştirilecek! Savunma Teknolojileri Savunma sanayisinde dev buluşma! Savunma Teknolojileri KAPLAN ile hibrit tanka giden yol açıldı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin İHA'larından PARS hedefi bulacak, DELİ vuracak Savunma Teknolojileri ANKA o ülkede test ediliyor Savunma Teknolojileri Dolanan mühimmatlı Türk zırhlısı geliyor Savunma Teknolojileri Yerli kamikaze dronlar hidrojen itkiyle fırlatılmaya başlandı Savunma Teknolojileri Türkiye'nin yeni silahı "UÇA" Savunma Teknolojileri Türk zırhlısı YÖRÜK Savunma Teknolojileri