El-İttihad Benzema, Jota ve N'Golo Kante'nin ardından şimdide Liverpool'un yıldız oyuncusu Fabinho'yu kadrosuna kattı

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından El-İttihad, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho'yu transfer etti. Geçen sezonun şampiyonu El-İttihad, kadrosuna Karim Benzema, N'Golo Kante ve Jota'dan sonra önemli bir isim daha ekledi.

Abone ol

Geçen sezonun şampiyonu El-İttihad, kadrosuna Karim Benzema, N'Golo Kante ve Jota'dan sonra önemli bir isim daha ekledi. 29 yaşındaki Fabinho ile 3 yıllık sözleşme imzalandı ve transferin 40 milyon sterlin karşılığında gerçekleştiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından El-İttihad, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho'yu transfer etti.

Ligde geçen sezonun şampiyonu El-İttihad, Karim Benzema, N'Golo Kante ve Jota'dan sonra kadrosuna önemli bir isim daha ekledi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 29 yaşındaki Fabinho ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Brezilyalı milli futbolcunun bonservis bedeline ilişkin bilgi verilmedi ancak İngiliz basını, transferin 40 milyon sterlin karşılığında gerçekleştiğini öne sürdü.

                                                      ORTA SAHADAN 7 İSİM EKSİLDİ!
Liverpool bu yaz Henderson ve Fabinho'nun yanı sıra orta saha oyuncuları Naby Keita (Werder Bremen), James Milner (Brighton), Fabio Carcalho, Arthur ve adı Beşiktaş'la anılan Oxlade-Chamberlain ile yolları ayırmıştı.

Fabinho bu yaz Suudi Arabistan'ın yolunu tutan 3. Liverpool oyuncusu oldu. Roberto Firmino da Al-Ahli'ye imza atmıştı. Liverpool'un merkez orta saha rotasyonunda an itibariyle Bajetic, Thiago, Curtis Jones ve yeni transfer Mac Allister bulunuyor. 

Beşiktaş'ta Ante Rebic'in ardından sırada Roberto Pereyra var Spor Harry Kane adım adım Bayern Münih'e! Spor Ömer Faruk Beyaz Hatayspor yolunda Spor Beşiktaş Ante Rebic'i açıkladı! Spor