Milli atlet travertenlerde idman yaptı

Milli atlet Nevin İnce, Van’ın Başkale ilçesinde bulunan travertenlerde antrenman yaptı. 400 metre koşuda Türkiye rekortmeni atletimiz, Uluslar arası müsabakalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

Uluslararası klasmanlarda Türkiye’yi gururlandıran Milli Atlet Nevin İnce, Van’ın güzelliklerine dikkat çekmek için, Başkale travertenlerinde antrenman yaptı.

Ulusal ve Uluslararası müsabakalar için hazırlıklarını Van'da sürdüren rekortmen atlete, antrenörü Erhan Çalışkan da eşlik etti.

Antrenmanın ardından açıklama yapan Nevin İnce, Uluslar arası müsabakalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir antrenman temposu içerisinde olduğunu söyledi.

Basketbol maçında NATO'ya protesto Spor Fenerbahçe'de yeni başkanı kim olacak? Spor Metin Öztürk'ten kritik açıklamalar Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor Tarihi imza töreninde Arda Güler'e Fenerbahçe sorusu Spor Türk futbolu borç batağında! Spor Busenaz Sürmeneli rövanşını Avrupa Oyunları'nda aldı Spor Fenerbahçe'de genel kurulunda kavga çıktı Gündem