Doğu Perinçek: "CHP'de Yönetim ABD Dostundan Diğer ABD Dostuna Geçti"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP’nin bundan sonra Türkiye’nin siyasi gündeminde değil magazin gündeminde yer tutacağını söyledi. “CHP’de kazanan Özgür Özel değil, Ekrem İmamoğlu” diyen Perinçek, Atatürk’ün partisinde Amerikancı adayların yarışının çok acı bir durum olduğunu vurguladı.

Perinçek, 29 Ekim töreninde arkasına siyah sancak alarak Donanma’yı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da çok sert ifadelerle eleştirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultay’ında kazanan ve kaybedeni bu sözlerle özetledi. Perinçek, devrim partisinde Amerikan dostu adaylarının yarışmasının Türkiye için üzücü olduğunu söyledi.

- Çok acıdır. Atatürk’ün partisinin tamamen Amerikancı adayların rekabetine sahne olması, bir Amerika dostundan başka bir Amerikan dostuna eline geçmesi bu tabi CHP açısından olduğu gibi hepimiz için de üzücüdür.

 CHP’nin geleceğinde kargaşalık ve umutsuzluk göründüğünün altını çizen Perinçek, “CHP bundan sonra Türkiye’nin siyaset gündeminde değil, magazin gündeminde olacak” ifadelerini kullandı.

- CHP, Türkiye’nin yalnız bundan sonra magazinde gündeminde var ama siyasi gündeminde, ciddi gündeminde Türkiye’nin çözüm gündeminde CHP’nin olmayacağı ama CHP’nin atılan sandalye ve sıkılan yumruklarla anılacağı bir sürece girdiğini görüyoruz.

 Perinçek, CHP’nin ABD ile işbirliği yaptığı için Türkiye’nin başına bela olduğunu belirtti. “CHP Atatürk’ün yolundan vazgeçmiştir” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim’de Donanma’yı Vahdettin Köşkü’nden selamlaması, Siyah sancak ve kınından çıkmış kılıçlar soruldu. Perinçek, “kılıçlar Suriye’nin kuzeyindeki PKK’yı temizlemek için çıkar, bunlar bizi kandırıyor” yanıtını verdi.

- Bunlar bizi aldatıyor. Ben Kınından çıkmış sahte kılıçlara bakmam. Kılıcı kınından çıkaran adam Suriye’nin kuzeyinde işbirliği yapar ve oradaki Amerikan terör örgütlerini temizler. Kılıç öyle kınından çıkar yoksa köşklerin önünde gösteriler yapmak için kılıçlar çıkmaz . NATO’ya bağlı olanlar İslamiyet’in, Peygamberimizi, Hz. Ali’nin, Atatürk’ün kılıcını, TSK’nın kılıcını çekmez. Çekse çekse NATO’nun kılıcını çeker. NATO’nun güdümündeki bir Türkiye Filistin’e ihanet eder.
# vatan partisi # Doğu Perinçek # chp # Özgür Özel