DEVA Partisi'nden seçim kararı

Millet İttifakı ile DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı 6'lı masanın 3. toplantısının üzerinden iki gün geçmesine rağmen çatlak sesleri yükselmeye başladı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'dan yaptığı açıklamada DEVA Partisi'nin seçime tek başına gireceğini duyurdu.

Millet İttifakı ile DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı 6'lı masanın 3. toplantısının üzerinden iki gün geçmesine rağmen çatlak sesleri yükselmeye başladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'dan yaptığı açıklamada partisinin seçim kararını duyurdu.

Babacan, DEVA Partisi'nin seçime tek başına girme kararı aldığını açıkladı:

- Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. <br><br>Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.</p>&mdash; Ali Babacan (@alibabacan) <a href="https://twitter.com/alibabacan/status/1519272412940021764?ref_src=twsrc%5Etfw">April 27, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Babacan, 6'lı masa ve ortak cumhurbaşkanı adayı konularına bağlı olduğunu duyurdu.

# cumhurbaşkanı # millet ittifakı # deva # deva partisi # Partisi # 6'lı masa