Adnan Aybaba kimdir?

Ulusal Kanal ekranlarında, Perde Arkası programının sunucusu, Adnan Aybaba kimdir? Adnan Aybaba Kaç yaşında? Aybaba Nerelidir?

Adnan Aybaba kimdir?

Ulusal Kanal ekranlarında, Perde Arkası programının sunucusu, Adnan Aybaba kimdir? Adnan Aybaba Kaç yaşında? Aybaba Nerelidir?

Adnan Aybaba, 12 Şubat 1964'te Osmaniye'de doğmuştur. Adnan Aybaba aynı zamanda Türk optimist sınıfında yarışmış eski millî yelkencidir. Eski futbolcu ve futbol yorumcusu olan Adnan Aybaba Korkusuz Gazetesi'nde spor yazarlığı yapmaktadır.

2003 yılından beri televizyon ekranlarında, spor programlarında boy gösteren Aybaba, tvem kanalında Serbest Vuruş adlı programda futbol yorumculuğu yapmıştır.

Eski millî futbolcu ve teknik direktör Samet Aybaba'nın kardeşidir. Adnan Aybaba'nın Annesi İstanbul‘lu, babası Osmaniye’lidir.

YELKEN YARIŞLARINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Adnan Aybaba 10 yaşında iken İskenderun‘da yelken yarışlarına katıldı, hepsinde Türkiye birincisi oldu. Danimarka‘ya Avrupa Şampiyonası’na gitti, Avrupa üçüncüsü oldu. Danimarka Prensesinin elinden madalyasını aldı.

Adnan Aybaba, 1985 yılında Beşiktaş Amatör takımıyla Türkiye Amatör Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olup Türkiye Kupası’na gitmeye hak kazandı. Daha sonra 1985–1987 yılları arasında Üsküdar Anadoluspor’da oynadı.

Adnan Aybaba, futbol programlarının çok izlendiği ve ses getirdiği dönemlerde FETÖ karşısında dimdik durmuştur. Fenerbahçe'ye yapılan operasyonlara karşı dimdik durduğu için de taraflarlar tarafından çok sevilmektedir.

# istanbul # türkiye # fetö # beşiktaş # fenerbahçe # danimarka # türk # avrupa # Ulusal # osmaniye # amatör # Adnan Aybaba