İslami Cihat Örgütü: "Şartlarımıza uymazlarsa savaşa yeniden başlayacağız"

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziad al-Nakhla İsrail-Filistin arasında yaşananlarla alakalı açıklamalarda bulundu.

İslami Cihat Örgütü: "Şartlarımıza uymazlarsa savaşa yeniden başlayacağız"

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziad al-Nakhla İsrail-Filistin arasında yaşananlarla alakalı açıklamalarda bulundu. Açıklamada şunlar kaydedildi:

- Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziad al-Nakhla: İnsanlar Siyonist rejime tepki olarak bir destan yarattı Filistin ulusu tek bir ulustur Siyonist düşman ateşkes şartlarımıza uymazsa savaşa yeniden başlayacağız.
Saldırganlıkla karşı karşıya kalan Filistin halkını kararlılıkla selamlıyorum Ateşkes çabalarını takip eden Siyonist düşmandı ve "El-Saadi" ve "Awawede"nin serbest bırakılmasının şartlarını biz belirledik. İşgalin tüm şehirleri füzelerimizin menzilindeydi ve işgal güçleri Gazze'de bir metre ilerleyemedi ve terör dengesini sağlamayı başardık. Bu zaferi Filistin halkının yanında duran tüm halklara adıyoruz
Filistin halkına verdikleri destek için İran halkına ve İran Devletine teşekkür ediyorum
50 saatlik savaş boyunca, direnişin üstün olduğu ve düşmanın İslami cihadı kırmayı başaramadığı denklemini kurmakta ısrar ettik. Elde edilen Filistin halkı için bir zaferdir ve bu kazanımı koruyacağız ve Batı Şeria'yı selamlayacağız. Biz siziz ve siz biziz.,
Meydanların Birliği" başlığı, sadeliğine rağmen çok büyük bir öze sahip ve bu sloganı yerleştirmek ve korumak için mücadele ettik. Direniş güçlerinin birliğini vurguluyorum ve biz ve Hamas'taki kardeşler onlarla ve çeşitli gruplarla sürekli ittifak halindeyiz ve düşman bizi ayıramayacak. Hamas savaşa müdahale etmedi ama direnişin kuvözünün bel kemiğidir ve birliğimizi koruyacağız.
# iran # israil # filistin # Kudüs # hamas # gazze # batı # çok # İslami Cihad