Trump: "Durum sakinleşmezse korkunç şeyler olacak''

Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı, FBI'ın ikametgahını incelemesinin ardından bu ülkedeki durum sakinleşmezse korkunç şeyler olacağını söyledi.

Trump: "Durum sakinleşmezse korkunç şeyler olacak''

Amerikan Federal Polisi (FBI) geçen Pazartesi günü Florida'daki Trump malikanesine baskın düzenledi ve 11 set gizli ve çok gizli belge içeren 20 kutuya el koydu.

Fars Haber Ajansı'na göre, FBI'ın Florida'daki ikametgahını aramasıyla ilgili tartışmaları Amerikan medyasının ana gündem maddesi haline gelen ABD'nin eski başkanı Donald Trump, dün  durumun sakinleştirilmesi çağrısında bulundu ve böyle olmazsa, ''Korkunç olaylar olacak' dedi.

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından Florida'da yer alan Mar-A-Lago tatil köyündeki malikanesinde yapılan aramada 3 pasaportunun çalındığını iddia etti.

FBI'ın bu hareketi, Donald Trump'ın destekçilerinin tepkisini ve FBI ve Adalet Bakanlığı'na yönelik sert eleştirilerini beraberinde getirdi. Trump'ın destekçileri bu soruşturmanın siyasi amaçlı olduğuna inanıyor.

Donald Trump ayrıca ABD Adalet Bakanlığı ve FBI'dan Florida'daki tatil yeri ve ikametgahına yapılan baskında ele geçirilen belgeleri iade etmelerini istedi.

# abd # florida # amerika # donald trump # trump # Biden # fbi # çok