Milli sporcu Filistin Bayrağı açmıştı Avrupa Federasyonu soruşturma başlattı!

Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, kürsüde Filistin bayrağı açmıştı. Milli sporcu, Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu'nun kendisi hakkında soruşturma başlattığını iddia etti.

Milli sporcu Filistin Bayrağı açmıştı  Avrupa Federasyonu soruşturma başlattı!

KÜRSÜDE FİLİSTİN BAYRAĞI AÇMIŞTI

Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, kürsüde Filistin bayrağı açmış, Filistin halk oyunu `dabke` dansı yapmıştı. Akyüz, bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"FEDERASYON TEHDİT EDİYOR"

Sosyal medya hesabında bir video paylaşan Akyüz, Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu'nun hakkında "bizim değerlerimize aykırı böyle şeyler" diyerek soruşturma açtığını duyurdu. Milli sporcu, madalyalarının ve şampiyonluklarını elinden almasıyla tehdit edildiğini iddia etti.

"CEZAYI GURURLA TAŞIYACAĞIM"

 Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu'na tepki gösteren Akyüz  sosyal medyada paylaştığı videoda: "Soruşturma açmak, şampiyonlukları almak, ceza vermek... Dünya, Avrupa ne şampiyonluğum varsa elimden alın. Beni bunlarla korkutup geri adım attırabileceğinizi düşünüyorsanız, aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz gerçekten. Bebek katillerine karşı yapmış olduğum protestoyu kalkıp, 'bizim değerlerimize aykırı böyle şeyler' diyerek soruşturmak açmak. Senin değerin yok. Ne değeri? Ne vicdan, ne insanlık, ne haysiyet... Hiçbir şey yok sizde. Aşağılıksınız! Aşağılık bile değilsiniz, seviyeniz bile yok sizin. Almazsanız da, ceza vermezseniz de adam değilsiniz ulan!. Dünya şampiyonluğundan daha gurur verici bir şekilde taşıyacağım o cezayı."ifadelerini kullandı.

# milli sporcu # filistin # şampiyonluk