Göztepe-Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de Göztepe ile Erzurumspor FK ligin 2. haftasında kozlarını paylaşacak. İzmir'in ev sahipliği yapacağı önemli mücadele öncesi maçın hangi gün ve saat kaçta oynanacağı taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki Göztepe-Erzurumspor maçı ne zaman oynanacak? Göztepe-Erzurumspor maçı saat kaçta başlayacak? Göztepe-Erzurumspor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Göztepe-Erzurumspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezonu 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 24 mağlubiyetle topladığı 28 puanla 19. sırada tamamlayan Göztepe 5 yıl önce çıktığı Süper Lig'e veda ederek taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. 2022-2023 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele ederek yeniden Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen İzmir temsilcisi; Yasin Öztekin, Ali Akman, Emre Çolak ve İsmail Köybaşı gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

Ligin ilk haftasında, lige yeni yükselen ekiplerden Sakaryaspor'a konuk olan Göztepe sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak lige 3 puanla başlamıştı.

TFF 1. Ligin iddialı ekiplerinden Erzurumspor FK ise geçtiğimiz yıl normal sezonu 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyetle topladığı 58 puanla 5. sırada tamamlamış ve Süper Lig'e yükselme yolunda play-off oynamaya hak kazanmıştı. Play-off yarı finalinde İstanbulspor'a elenen Doğu Anadolu temsilcisi Süper Lig hayallerini ertelemek zorunda kalmıştı.

Süper Lig'e çıkma yolunda yine iddialı takımlardan olmayı hedefleyen Erzurumspor FK, ligin ilk haftasında sahasında Pendikspor ile 0-0 berabere kalmış ve lige 1 puanla başlamıştı.

GÖZTEPE-ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK? GÖZTEPE-ERZURUMSPOR MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

TFF 1. Lig'in 2. haftasında keyifli geçmesi beklenen maçlardan biri olan Göztepe-Erzurumspor FK mücadesi 21 Ağustos Pazar günü oynanacak.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve Ozan Ergün'ün yöneteceği mücadele saat 21.45'te başlayacak.

İki takımın da 3 puanı hedeflediği mücadeleyi futbolseverler beIN Sports 2 ve TRT Spor ekranlarından izleyebilecek.

# spor # trt # süper lig # Erzurumspor # ilk # göztepe # 2022 # göztepe haberleri # göztepe son dakika # göztepe maçı ne zaman # erzurumspor maçı ne zaman