Gurbetçi, Kayseri'deki köyüne limuzinle gitti

Samet Bostancı, Fransa'da yaşayan bir gurbetçi. Çocukluk hayali ise bir limuzne sahip olmaktı. Hayallerini gerçekleştiren Bostancı, uzun kilometreler kat ederek memleketi olan Kayseri'ye geldi. Limuzinine insanların ilgi çektiğini söyleyen Bostancı, 'aracın ne kadar yakıyor' gibi sorular olduğunu belirtti.

Gurbetçi, Kayseri'deki köyüne limuzinle gitti

Bankacı Samet Bostancı, Fransa Paris'te yaşıyor. Hayali olan limuzinini alarak Kayseri'ye geldi.

Memleketine geldiği için mutlu olduğunu belirten Bostancı, "29 yıldır Fransa'nın başkenti Paris'te yaşıyorum. Ben çocukluk hayalimi gerçekleştirmek istedim. Fransa'dan yola çıkarak 4 bin kilometre yol yaptım. Memleketim Kayseri'ye geldim. Çocukluğumda caddeden bir limuzin geçiyordu.

"BU ARAÇ KAÇ LİRA YAKIYOR' GİBİ SORULAR SORUYORLAR"


Bostancı, "Aracım ile Türkiye'ye gelerek memleketimdeki akrabalarımı ziyaret ettim. Aracı görenler çok şaşırıyor. Araç çevredekilerin ilgi kaynağı oldu. İşte 'o kadar yolu nasıl gelebildin Virajları nasıl dönebiliyorsun Bu araç kaç lira yakıyor' gibi sorular soran oluyor. Bende çevremdeki insanlara sürpriz yaptım. İşte düğünü olanlara aracı gelin arabası olarak hazırladım. Benim için de güzel bir anı oldu" ifadelerini kullandı.

# türkiye # kayseri # fransa # Paris # çok # limuzin