Trabzonspor-Kopenhag maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman?

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Trabzonspor, play-off turu rövanş maçında Danimarka ekibi Kopenhag'ı rövanş maçında sahasında ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden bordo-mavililer, turu geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek. Peki Trabzonspor-Kopenhag maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Trabzonspor-Kopenhag maçı saat kaçta başlayacak? Trabzonspor-Kopenhag maçı ne zaman oynanacak? İşte karşılaşma öncesi detaylar...

Trabzonspor-Kopenhag maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman?

2021- 2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılmaya hak kazanmıştı. Çekilen kura sonucu Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle eşleşen bordo-mavililer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için zorlu rakibini elemenin hesaplarını yapıyor.

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunun ilk maçında deplasmanda Kopenhag'a konuk olan temsilcimiz Trabzonspor, 9. dakikada Claesson ve 48. dakikada Lerager ile yediği gollere 79. dakikada Bakasetas ile cevap verse de daha fazla skor üretememiş ve sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Rövanş maçında Trabzon'da güçlü rakibini ağırlayacak olan Trabzonspor'un galibiyetten başka şansı yok. Zorlu maçta rakibini geçmenin planlarını yapan temsilcimiz, adını Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yazdırabilmek için sahaya çıkacak.

Danimarka Süper Lig'inde 6 haftayı geride bırakan Kopenhag, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle topladığı puanla 5. sırada yer alıyor. Kopenhag ligdeki son maçıdna Lyngby'yi deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Trabzonspor ise 3 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 9. sırada bulunuyor. Trabzonspor ligde son olarak Antalyaspor'a 5-2 mağlup olarak ağır bir yara almıştı.

Peki Trabzonspor-Kopenhag maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Kopenhag maçı saat kaçta? Trabzonspor-Kopenhag maçı ne zaman?

TRABZONSPOR-KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA? NE ZAMAN?

Trabzonspor ile Kopenhag arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.

24 Ağustos Çarşamba günü Medical Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak.

Trabzonspor'un tur için galibiyetten başka şansının olmadığı mücadele EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # trabzon # süper lig # Ağustos # şampiyonlar ligi # ilk # son # 2022 # exxen # trabzonspor maçı ne zaman # trabzonspor exxen # trabzonspor maçı hangi gün # trabzonspor maçı saat kaçta