Masterchef'ten Hamza stüdyoyu hüzne boğdu

Masterchef'in dün akşam yayınlanan bölümünde geçen yıl yarışan yarışmacılar geldi. Ancak bir isim yoktu. Masterchef Hamza Mercimek iki böbreğini de kaybettiği için diyalize girdiğini anlattı. Stüdyo hüzne boğuldu.

Masterchef'ten Hamza stüdyoyu hüzne boğdu

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye'nin dünkü bölümünde stüdyoda hüzünlü dakikalar yaşandı. Geçen sene yarışan yarışmacılar yarışmaya geldi. Hamza Mercimek'in yokluğu anında fark edildi. İki böbreğini de yitiren Hamza, herkesi hüzne boğdu. 

MASTERCHEF HAMZA DURUMU NASIL?

Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti. Şef Somer Sivrioğlu da yaptığı paylaşımla Hamza'ya destek verdi.

DİYALİZE GİRİYOR

Ekranlarda görünmemesiyle dikkatleri çeken Hamza yeni bölüme görüntülü bağlanarak böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Böbreklerini kaybetmesi sebebiyle günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti.

Hamza, ''Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak'' dedi.

# türkiye # organ bağışı # diyaliz # MasterChef izle # masterchef tam kadro # masterchef yemekleri # masterchef şefleri # masterchef fatmanur # MasterChef yemek tarifleri # MasterChef çiğ börek