İsmail Küçükkaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

FOX TV'den ayrılıp Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya sosyal medyada gündem oldu. Uzun yıllardır ekranlarda büyük bir hayran kitlesi oluşturan ve en çok izlenen haber programlarına imza atan İsmail Küçükkaya'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya kaç yaşında? İsmail Küçükkaya nereli? İşte İsmail Küçükkaya'nın biyografisi...

İsmail Küçükkaya kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

FOX TV'nin ünlü programcısı gazeteci İsmail Küçükkay sürpriz bir kararla kanaldan ayrıldı. FOX TV'den ayrılan İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi ise Halk TV oldu.

İsmail Küçükkaya, FOX TV'den Halk TV'ye geçişinin ardından sosyal medya gündeminde de ilk sıraya yerleşti.

Peki İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya kaç yaşında? İsmail Küçükkaya nereli? İşte İsmail Küçükkaya ile ilgili bilgiler...

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR? İSMAİL KÜÇÜKKAYA KAÇ YAŞINDA? İSMAİL KÜÇÜKKAYA NERELİ?

İsmail Küçükkaya, 20 Ocak 1970'de Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya geldi. Küçükkaya'nın babasının adı Yunus, annesinin adı ise Halise'dir.

İlk ve ortaöğrenimini Simav'da tamamlayan İsmail Küçükkaya, ardından 1993'te Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2002'de ilk eşinden ayrılan Küçükkaya, 10 Temmuz 2016'da Öğretmen Eda Demirci ile evlendi. Küçükkaya ve Demirci çifti, 2020 yılının ocak ayında anlaşmalı olarak boşandılar.

İsmail Küçükkaya, Eylül 2013'den itibaren FOX TV'de hafta içi her sabah saat 08.00'da ''İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'' programını sundu.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ÖDÜLLERİ

• Altın Kelebek Ödülü - En İyi Erkek Haber Sunucusu (2017; aday gösterildi)
Türkiye Altın Marka Ödülü - Yılın Televizyon Sunucusu (2017; kazandı)
• MGD Ödülü - En İyi Sabah Haber Kuşağı (2018; kazandı)

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN KİTAPLARI

• Cumhuriyetimize Dair (2008)
• Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı (2012; İlber Ortaylı ile birlikte)
• Korkma (2016)
• Biraz Cesaret (2019)
• Fikri Hür Vicdanı Hür (2020)

# ankara # türkiye # son dakika # Temmuz # ilk # eylül # ismail küçükkaya # ismail küçükkaya hangi kanalda # ismail küçükkaya fox tv # ismail küçükkaya halk tv # ismail küçükkaya haberleri # ismail küçükkaya son dakika # İsmail Küçükkaya son dakika haberleri