Nazım Akmandil kimdir? Burcu Esmersoy'un nişanlısı kim? Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nasıl tanıştı?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin üstlendiği Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu. Programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy, nişanlısı Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı. Burcu Esmersoy'un Bambaşka Sohbetler'de yaptığı açıklamaların ardından Nazım Akmandil'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil kaç yaşında? Nazım Akmandil ne iş yapıyor?

Nazım Akmandil kimdir? Burcu Esmersoy'un nişanlısı kim? Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nasıl tanıştı?

NTV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin yaptığı Bambaşka Sohbetler'in bu haftaki konuğu ünlü sunucu ve spiker Burcu Esmersoy oldu.

Renkli kişiliği ile tanınan Burcu Esmersoy, Ceyda Düvenci ile samimi bir sohbet gerçekleştirerek hakkında merak edilenlere yanıt verdi.

BURCU ESMERSOY NİŞANLISI NAZIM AKMANDİL İLE NASIL TANIŞTI?

Burcu Esmersoy, Bambaşka Sohbetler'de evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlattı.

Esmersoy, Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini şu sözlerle paylaştı:

Bir sabah 8,15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yanyana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum.

Burcu Esmersoy, '' Çok aşığım'' dediği nişanlısı Nazım Akmandil'den üç ay önce İtalya'da evlilik teklifi alıp ''Evet'' yanıtını vermişti. Burcu Esmersoy, 3. kez nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR? BURCU ESMERSOY'UN NİŞANLISI NAZIM AKMANDİL KİM?

Nişanlısı Burcu Esmersoy'dan 15 yaş küçük olduğu öğrenilen Nazım Akmandil'in 30 yaşında olduğu bilgileri yer alıyor.

Yazılımcı olan ve birçok önemli projede yer alan Akmandil, uzun süredir Burcu Esmersoy ile birlikteliğini sürdürüyor.

# türk # ilk # çok # burcu esmersoy