Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Ankara 25 Ağustos Perşembe hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Ağustos Çarşamba günü Ankara için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Beklendiği gibi Ankara'da etkili olmaya başlayan yağış 25 Ağustos Perşembe günü de kenti teslim almış durumda. Peki Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Ankara'da perşembe hava durumu nasıl olacak? Ankara'da cuma hava durumu nasıl olacak? Ankara'da yağmur ne zaman duracak? İşte detaylar...

Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Ankara 25 Ağustos Perşembe hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Ağustos Çarşamba günü için yurdun pek çok kesimiyle alakalı gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunmuştu.

Sağanak yağışın etkili olmasının beklendiği şehirlerden biri de başkent Ankara'ydı. Ankara'da çarşamba günü gök gürültülü yağmurlu hava etkisini göstermeye başladı.

Gece saatlerinde de etkili olan yağış, perşembe günü de Ankaralılara zor anlat yaşatıyor. Peki Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Ankara'da perşembe hava durumu nasıl olacak? Ankara'da cuma hava durumu nasıl olacak? Ankara'da yağmur ne zaman duracak? İşte detaylar...

ANKARA'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İŞTE ANKARA HAVA DURUMU

Bir süredir artan hava sıcaklıklarıyla mücadele eden Ankaralı vatandaşlar, Meteoroloji'den gelen yağışlı hava bilgisiyle sevinmişti.

Gök gürültülü sağanak yağış, başkentte kent genelinde 24 Ağustos Çarşamba akşamı etkili olmaya başladı. Yağışlı hava gece boyunca sürerken 25 Ağustos Perşembe sabahı da Ankaralı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

ANKARA'DA PERŞEMBE HAVA DURUMU NASIL OLACAK? ANKARA'DA CUMA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ankara'da yağışlı havanın perşembe akşam saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kent genelinde en düşük sıcaklığın 21, en yüksek sıcaklığın ise 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ankara'da 26 Ağustos Cuma günü ise havanın yer yer yağışlı olması bekleniyor. Öğle saatlerinde kısa süreli yağmur geçişinin olmasının beklendiği kentte hava sıcaklığının en düşük 19, en yüksek 31 derece olacağı tahmin ediliyor.

# Ankara # sağanak # Cuma # Ağustos # Hava durumu # yağmur # ankara hava durumu # 26 Ağustos # çok # hava durumu nasıl olacak # hava durumu haberleri # son dakika hava durumu # 25 ağustos