Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta heyecanı 26-27-28 ve 29 Ağustos'ta oynanacak maçlarla devam edecek. Ligde 4. haftanın dikkat çeken mücadelelerinden biri de Vavacars Fatih Karagümrük ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak. Peki Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı ne zaman? Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı saat kaçta? Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 26-27-28 ve 29 Ağustos'ta oynanacak 4. hafta mücadeleleriyle devam edecek.

Ligde bu hafta oynanacak maçlarda birbirinden keyifli mücadeleler futbolseverlerle buluşacak. Ligin bu hafta sonucu merakla beklenen maçlarından birisi de Vavacars Fatih Karagümrük ile Ankaragücü arasında oynanacak.

Geçen sezonu 57 puanla 8. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük, yeni sezona teknik direktör Andrea Pirlo ile başlamıştı. Kırmızı-siyahlılar ligin ilk haftasında Alanyapor'a kendi sahasında 4-2 kaybetmişti. Ligin ikinci haftasını bay geçen Vavacars Fatih Karagümrük, 3. hafta maçında Beşiktaş'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Ligde henüz puanla tanışamayan İstanbul ekibi, 17. sırada bulunuyor.

Ligin yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü ise geçen sezonu Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak tamamlamıştı. Süper Lig'de yeni sezona yaptığı iddialı transferlerle giren başkent temsilcisi, ilk iki haftada sırasıyla Konyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalmış ardından deplasmanda Gaziantep FK'ye 1-0 yenilmişti. Sarı-lacivertliler ligin 3. haftasını ise bay geçti. Mustafa Balcı'nın çalıştığı Ankaragücü, topladığı 1 puanla ligde 14. sırada bulunuyor.

Peki Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı saat kaçta? Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı ne zaman? Fatih Karagümrük-Ankaragücü maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

FATİH KARAGÜMRÜK-ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile MKE Ankaragücü arasındaki mücadele 27 Ağustos Cumartesi akşamı oynanacak.

İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Saat 19.15'te oynanacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # beşiktaş # süper lig # Ağustos # ilk # altay # Karagümrük # Ankaragücü # puan durumu # süper lig maçları # karagümrük ankaragücü # karagümrük ankaragücü maçı hangi kanalda # karagümrük maçı ne zaman # karagümrük maçı saat kaçta # karagümrük maçı hangi kanalda # ankaragücü maçı ne zaman # ankaragücü maçı saat kaçta # ankaragücü maçı hangi gün # ankaragücü maçı hangi kanalda # süper lig fikstür