Camdaki Kız yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte fragmandaki dikkat çeken detay

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Camdaki Kız yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte fragmandaki dikkat çeken detay

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Hayranları " Camdaki kız yeni sezon ne zaman başlayacak?" sorusunun cevabını merak ediyordu. Eylül'de başlayacak olan dizi ile ilgili henüz net bir tarih yok. Camdaki Kız'ın tanıtımında ise ünlü oyuncu Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın elinde tuttuğu telefondaki ayrıntı dikkat çekti.

CAMDAKİ KIZ FRAGMANINDA NALAN'IN TELEFONUNDAKİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Geçtiğimiz sezona son sahne ile damga vuran Camdaki Kız sezona bomba gibi bir dönüş yapacak. Nalan ile Hayri son sahnede öpüşmüş, Nalan'ın çok korktuğu annesi ise bu manzarayı görmüştü. Yeni sezonda izleyiciyi büyük bir merakta bırakan Camdaki Kız'ın tanıtımı yayınlandı. Konağın dağılan görüntüsü Nalan'ın hayatının dağılmasının bir ifadesi gibiydi. Nalan'ın elindeki telefonda Hayri ile öpüştüğü fotoğrafın olması da dikkat çeken bir diğer detay oldu. 

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON TANITIMI

# son # çok # Camdaki Kız # Camdaki Kız Nalan # camdaki kız yeni sezon # Camdaki Kız yeni sezon ne zaman # Camdaki Kız burcu biricik # camdaki kız yeni sezon fragmanı # camdaki kız fragmanı # camdaki kız fragmanı youtube # camdaki kız yeni bölüm # camdaki kız 1.bölüm izle # camdaki kız 2.bölüm izle