Kocaelispor-Kırklarelispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig'de yeni sezon heyecanı bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftanın dikkat çeken maçlarından birinde Kocaelispor ile Weecoins Kırklarelispor karşı karşıya gelecek. Peki Kocaelispor-Kırklarelispor maçı ne zaman? Kocaelispor-Kırklarelispor maçı saat kaçta? Kocaelispor-Kırklarelispor maçı hangi kanalda?

Kocaelispor-Kırklarelispor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Kırmızı ve Beyaz grupta ilk hafta maçları bu hafta sonu oynanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftanın dikkat çeken maçlarından birinde Kocaelispor ile Weecoins Kırklarelispor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Kocaelispor geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyetle topladığı 44 puanla 16. sırada yer almış ve TFF 2. Lig'e düşmüştü.

Konuk ekip Weecoins Kırklarelispor ise geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 11 galibiyet, 14 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 47 puanla ligi 10. sırada tamamlamıştı.

KOCAELİSPOR-KIRKLARELİSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftanın sonucu merakla beklenen Kocaelispor-Kırklarelispor maçı 28 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de oynanacak.

Derince Belediyespor Doğaç Çim Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Fatik Tokail yönetecek.

Kocaelispor ile Kırklarelispor'u karşı karşıya getiren maç Kocaeli TV'de canlı yayınlanacak.

# son dakika haberleri # Ağustos # TFF 2. Lig # ilk # 1. lig # kocaelispor maçı ne zaman # kocaelispor maçı saat kaçta # kocaelispor maçı hangi kanalda # kırklarelispor maçı ne zaman # kırklarelispor maçı hangi kanalda # kırklarelispor maçı saat kaçta # kocaeli tv # 2. lig maçları