Sakaryaspor-Tuzlaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 3. haftanın kapanış maçında Sakaryaspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu geçmesi beklenen mücadele ile ilgili maç öncesi son gelişmeler haberimizde. Peki Sakaryaspor-Tuzlaspor maçı ne zaman? Sakaryaspor-Tuzlaspor maçı saat kaçta? Sakaryaspor-Tuzlaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi detaylar...

Sakaryaspor-Tuzlaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 3. hafta heyecanı, haftanın kapanış maçı olan Sakaryaspor ile Tuzlaspor arasında oynanacak mücadele ile son bulacak.

İki takımın da sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların futbolseverle keyifli bir 90 dakika izletmesi bekleniyor.

Ev sahibi Sakaryaspor, yeni sezonun ilk haftasında sahasında Göztepe'ye 1-0 mağlup olmuştu. Yeşil-siyahlılar ligin 2. haftasında deplasmanda Altınordu'yu 2-0 ile geçmeyi başardı. Sakaryaspor, maç öncesi ligde 3 puanla 8. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Tuzlaspor ise ligin ilk maçında deplasmanda Adanaspor ile 1-1 bearbere kalmış, 2. hafta sahasında Bandırmaspor'a 2-0 kaybetmişti. İstanbul temsilcisi, Sakaryaspor ile oynayacağı maç öncesinde 1 puan ile 16. sırada yer alıyor.

SAKARYASPOR-TUZLASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor ile Tuzlaspor arasında oynanacak mücadele 29 Ağustos Pazartesi akşamı saat 21.00'de başlayacak.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşmada hakem Oğuzhan Aksu düdük çalacak.

Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği mücadele beIN Sports 2 ve TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

# spor # sakaryaspor # TFF 1. Lig # Ağustos # ilk # göztepe # 1. lig # son # tuzlaspor # BeIN Sports # trt spor # sakaryaspor maçı ne zaman # sakaryaspor maçı hangi kanalda # sakaryaspor tuzlaspor # sakaryaspor tuzlaspor canlı izle # sakaryaspor tuzlaspor izle # sakaryaspor maçı saat kaçta # tuzlaspor maçı ne zaman # tuzlaspor maçı hangi kanalda # tuzlaspor maçı saat kaçta