CANLI MAÇ İZLE | West Ham - Tottenham canlı izle Premier Lig

İngiltere'de Premier Lig'in 5. haftasında heyecan hafta içi oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde West Ham ile Tottenham, London Stadium'da karşı karşıya geliyor. West Ham-Tottenham maçı nereden izlenir? West Ham-Tottenham maçı 11'leri neler? West Ham-Tottenham maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | West Ham - Tottenham canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de West Ham ile Tottenham arasında oynanacak.

Ev sahibi West Ham, yeni sezona üst üste aldığı 3 mağlubiyetle başladı. Londra temsilcisi ilk hafta sahasında Manchester City'ye 2-0, ikinci hafta deplasmanda Nottingham Forest'a 1-0, üçüncü haftada da sahasında Brighton'a 2-0 mağlup oldu. West Ham ligdeki son maçında ise deplasmanda Aston Villa'yı 1-0 yenerek ilk puanlarını aldı. West Ham Premier Lig'de 3 puanla 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Tottenham ise yeni sezona evindeki 4-1'lik Southampton galibiyetiyle başladı. İkinci haftada Chelsea deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Conte'nin öğrencileri daha sonra sahasında Wolverhampton'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Tottenham ligde geçtiğimiz hafta sonu oynadığı mücadelede de Nottingham Forest'ı 2-0 ile geçti ve puanını 10'a yükseltti. Tottenham ligde 3. sırada bulunuyor.

WEST HAM-TOTTENHAM MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak West Ham-Tottenham maçı beIN Sports MAX 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

WEST HAM-TOTTENHAM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# ingiltere # ilk # Premier Lig # son # West Ham # premier lig izle # premier lig canlı izle # Premier Lig link # Premier Lig canlı maç linki