Everton - Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere'de Premier Lig'in 6. haftasında Everton ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Everton - Liverpool maçı ne zaman? Everton - Liverpool maçı saat kaçta? Everton - Liverpool maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Everton - Liverpool maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Everton ile Liverpool karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Everton yeni sezonun ilk maçında sahasında Chelsea'ye 1-0 kaybetmişti. İkinci hafta da deplasmanda Aston Villa'ya 2-1 kaybeden Everton, ligdeki ilk puanını 3. hafta kendi sahasında Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldığı maçın sonunda kazandı. Ligdeki 4. maçında Brentford deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Everton, 5. hafta maçında da Leeds United ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ligde 3 puana sahip Everton, 17. sırada yer alıyor.

Liverpool sezonun ilk maçında deplasmanda Fulham ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin ikinci haftasında sahasında Crystal Palace'ı ağırlayan Kırmızılar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Manchester United karşısına çıkan Liverpool, rakibine 2-1 kaybetti. Liverpool ligin 4. haftasında oynadığı Bournemouth karşılaşmasını ise 9-0 gibi tarihi bir skorla kazanmasını bildi. Liverpool, son maçında ise sahasında Newcastle United'ı son dakikada bulduğu golle 2-1 geçmeyi başardı. 8 puanı bulunan Liverpool ligde 5. sırada yer alıyor.

EVERTON - LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Everton ile Liverpool'un karşı karşıya geleceği Premier Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

Saat 14.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # son dakika haberleri # Bir # ilk # Premier Lig # son # eylül # everton # 2022 # aston villa # premier lig maçları # liverpool maçı ne zaman # liverpool maçı saat kaçta # liverpool maçı hangi kanalda # liverpool haberleri # premier lig fikstürü # premier lig maçları ne zaman # everton liverpool # liverpool premier lig