Doğu Perinçek'in Rusya'da yaptığı konuşma yankı buldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,1 Eylül 2022 günü Moskova’da düzenlenen Federal Eğitim Maratonu ‘Bilgi’ Rus Toplumu Katılım Programı toplantısında, Rusya Federasyonu Devlet yöneticilerine ve Rusya gençliğine seslendi. Perinçek'in konuşmasına olumlu geri bildirimler geldi.

Doğu Perinçek'in Rusya'da yaptığı konuşma yankı buldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,1 Eylül 2022 günü Moskova’da düzenlenen Federal Eğitim Maratonu ‘Bilgi’ Rus Toplumu Katılım Programı toplantısında, Rusya Federasyonu Devlet yöneticilerine ve Rusya gençliğine seslendi. 

Rusya'da entelektüel içerikler üreten, ücretsiz eğitim, sosyal destek ve çeşitli etkinlikler yürüten, kar amacı gütmeyen bir kamu kuruluş Znanie, Doğu Perinçek'in konuşmasıyla ilgili olumlu dönüşlerini ve teşekkürlerini iletti. Znan derneğinin yaptığı açıklama şu şekilde:

- Sevgili Doğu Perinçek!
Federal Eğitim Maratonu Znanie'de konuştuğunuz için çok teşekkür ederiz.
Konuşmanız, hem buradaki izleyicilerden hem de çevrimiçi izleyicilerden ilgi gördü ve heyecanlandırdı. Konuşmanızla ilgili çok sayıda olumlu geri bildirim ve yorum aldık.
Saygılarımızla. 
# rusya # Perinçek # Putin # vatan partisi # eğitim # Doğu Perinçek # doğu # Bir # öncü gençlik # eylül # çok # 2022 # Federal Eğitim Maratonu