CANLI MAÇ İZLE | Dortmund - Hoffenheim canlı izle Bundesliga

Bundesliga'nın 5. haftasında heyecan başlıyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Dortmund ile Hoffenheim, Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geliyor. Dortmund - Hoffenheim maçı nereden izlenir? Dortmund - Hoffenheim United maçı 11'leri neler? Dortmund - Hoffenheim maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Dortmund - Hoffenheim canlı izle Bundesliga

Almanya Bundesliga'da 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Borussia Dortmund ile Hoffenheim arasında oynanacak.

Ev sahibi Borussia Dortmund lige kendi sahasındaki 1-0'lık Bayer Leverkusen galibiyetiyle başlamıştı. Dortmund ligin 2. haftasında deplasmanda Freiburg'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Ligin 3. haftasında sahasında Werder Bremen'i ağırlayan Dortmund sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Son maçında Hertha Berlin deplasmanına konuk olan sarı-siyahlılar 1-0'lık sonuçla maçı kazanmasını bildi. Ligde 9 puanı bulunan Edin Terzic'in ekibi 5. sırada yer alıyor.

Hoffenheim ise lige Borussia Mönchengladbach deplasmanındaki 3-1'lik mağlubiyetle başladı. Daha sonrasında galibiyet serisi yakalayan Hoffenheim sırasıyla; evinde Bochum'u 3-2, deplasmanda Leverkusen'i 3-0 ve evinde Augsburg'u 1-0 mağlup etti. Maç öncesi 9 puanı olan Hoffenheim ligde 4. sırada bulunuyor.

DORTMUND - HOFFENHEİM MUHTEMEL 11'LER

Dortmund: Kobel, Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Wolf, Salih, Bellingham, Reus, Bynoe-Gittens, Brandt, Modeste

Hoffenheim: Baumann, Ozan, Vogt, Akpoguma, Skov, Angelino, Prömel, Geiger, Baumgartner, Rutter, Kramaric

DORTMUND - HOFFENHEİM MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.30'da başlayacak Dortmund - Hoffenheim United maçı beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

DORTMUND - HOFFENHEİM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# son # dortmund