CANLI MAÇ İZLE | Celtic - Rangers canlı izle

İskoçya Premiership'in 6. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Celtic ile Rangers, Celtic Park'ta karşı karşıya geliyor. Celtic - Rangers maçı nereden izlenir? Celtic - Rangers maçı 11'leri neler? Celtic - Rangers maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Celtic - Rangers canlı izle

İskoçya Premiership'te 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Celtic ile Rangers arasında oynanacak.

Celtic yeni sezona 5'te 5 yaparak başladı. Celtic ligin ilk maçında kendi sahasında Aberdeen'i 2-0 mağlup etmişti. Ligin 2. haftasında Ross County deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen Celtic, 3. hafta maçında Kilmarnock'u deplasmanda 5-0 yendi. Celtic ligin 4. haftasında Hearts'ı sahasında 2-0 mağlup etti. Ligin son maçında Dundee United deplasmanına giden Celtic bu mücadeleyi de 9-0 gibi tarihi bir skorla kazanarak 15 puanı hanesine yazdırdı. Celtic İskoçya Premiership'te liderlik koltuğunda oturuyor.

Rangers ise sezona Livingston deplasmanındaki 2-1'lik galibiyetle başladı. Ligin 2. haftasında Kilmarnock'u sahasıdna 2-0 mağlup eden Rangers, 3. hafta maçında da yine sahasında St. Johnstone'u 4-0 ile geçti. Ligin 4. haftasında Hibernian deplasmanından 2-2'lik sonuçla dönen Rangers, son maçında ise Ross County'yi 4-0 mağlup etmeyi başardı.

CELTİC - RANGERS MAÇI 11'LER

Celtic: Hart, Juranovic, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor, McGregor, O'Riley, Hatate, Abada, Filipe, Furuhashi

Rangers: McLaughlin, Tavernier, Goldson, Sands, Barisic, Kamara, Lundstram, Tillman, Davis, Kent, Colak

CELTİC - RANGERS MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 14.30'da başlayacak Celtic - Rangers maçı S Sport Plus'tan futbolseverlerle buluşacak.

CELTİC - RANGERS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# celtic # Bir # ilk # son # Rangers # maç izle # canlı maç izle # izle maç