Rabia Soytürk kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Duy Beni Ekim kim?

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Duy Beni'deki Ekim karakterini canlandıran Rabia Soytürk'ün kim olduğu merak konusu oldu. İzleyicileri etkileyen başarılı oyuncunun hayatı araştırılıyor. Peki Rabia Soytürk kimdir? Rabia Soytürk kaç yaşında? Rabia Soytürk nereli? Duy Beni Ekim kimdir? İşte Rabia Soytürk ile ilgili bilgiler...

Rabia Soytürk kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Duy Beni Ekim kim?

Star TV'nin iddialı yapımlarından Duy Beni, önemli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda.

Her bölümüyle izleyicileri ekran karşısına kilitleyen dizinin oyuncuları da sosyal medyada gündem oluyor. Dizideki karakterlere hayat veren isimlerin başarılı oyunculukları dikkat çekerken, bu konuda ön plana çıkan isimlerden biri de Ekim karakteriyle Rabia Soytürk.

Duy Beni dizisindeki Ekim karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu Rabia Soytürk'ün kim olduğu araştırılıyor. Peki Rabia Soytürk kimdir? Rabia Soytürk kaç yaşında? Rabia Soytürk nereli? Duy Beni Ekim kimdir? İşte Rabia Soytürk ile ilgili bilgiler...

RABİA SOYTÜRK KİMDİR? RABİA SOYTÜRK KAÇ YAŞINDA? DUY BENİ EKİM KİMDİR?

Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

Orta öğretim eğitimini Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü'nde tamamlamıştır. İlgisi üzerine oyunculuk alanında eğitim almaya karar vermiş ve Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 'Şahsiyet' adlı televizyon dizisi ile geçen Soytürk, burada Cansu Dere, Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger gibi usta isimlerle rol arkadaşı olmuştur.

Nereli olduğu bilinmeyen Soytürk, Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer aldı. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat verdi.

Balık burcu olan Rabia Soytürk, 166 cm ve 52 kg'dir.

RABİA SOYTÜRK'ÜN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

• Duy Beni (Ekim, TV Dizisi 2022)
• Alparslan: Büyük Selçuklu (Karaca, TV Dizisi 2021-2022)
• Benim Adım Melek (Defne, TV Dizisi 2019-2021)
• Özgür Dünya (Aslı, Sinema Filmi 2019)
• Şahsiyet (Süveyda, TV Dizisi 2018)
• Gülperi (Selen, TV Dizisi 2018-2019)
• Çukurdakiler (Gülcan, TV Dizisi 2018)

DUY BENİ EKİM KİMDİR? RABİA SOYTÜRK'ÜN CANLANDIRDIĞI EKİM KARAKTERİ NASIL BİRİ?

Ekim; çalışan bekar bir annenin kızı. Yüksek notlar almasını sağlayan hızlı bir kavrama gücü ve öğrenme becerisi var. Yaşadığı yoksul mahalleyi asla küçümsemiyor hatta o mahallenin kendisine kattığı gerçek hayatta ayakta kalma gücünü seviyor.. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Leyla dışında kimseyle çok samimi değil. En yakın arkadaşının gözleri önünde geçirdiği kaza hayatındaki en büyük travma olacak. Ve Ekim’in buna sebep olanları bulmak amacıyla çıktığı yolculukta yaşayacakları onun kaderini de yeniden yazacak.

# istanbul # eğitim # öğretim # Bir # ilk # rabia soytürk # 2022 # rabia soytürk kimdir # rabia soytürk nereli # rabia soytürk kim # duy beni rabia soytürk # rabia soytürk biyografi