Gazianep FK - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Gazianep FK - Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Gazianep FK - Ümraniyespor maçı ne zaman? Gazianep FK - Ümraniyespor maçı saat kaçta? Gazianep FK - Ümraniyespor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Gazianep FK - Ümraniyespor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Gazianep FK - Ümraniyespor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Gaziantep FK, ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi evinde çıktığı 2 maçı da kazananan Gaziantep FK, ligdeki son maçında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilmişti. Gaziantep FK, ligde topladığı 10 puanla 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Ümraniyespor ise Süper Lig'deki 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçta 1 beraberlik alan İstanbul temsilcisi diğer maçından sahadan yenik olarak ayrılan taraf oldu. 1 puanı bulunan Ümraniyespor ligde 18. sırada yer alıyor.

GAZİANTEP FK - ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Gaziantep FK ile Ümraniyespor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 11 Eylül Pazar günü oynanacak.

Yeni Hatay Stadyumu'ndaki maçta hakem Ümit Öztürk görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 4 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbul # spor # Galatasaray # Ümraniyespor # son # eylül # 2022 # Gaziantep FK # süper lig maçları # süper lig fikstür # ümraniyespor maçı ne zaman # ümraniyespor maçı saat kaçta # ümraniyespor maçı hangi kanalda # gaziantep ümraniyespor # gaziantep ümraniyespor maçı ne zaman # gaziantep ümraniyespor maçı saat kaçta # gaziantep ümraniyespor yayın bilgileri # gaziantep fk maçı ne zaman # gaziantep fk maçı saat kaçta # gaziantep fk maçı hangi kanalda