Altınordu - Pendikspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Altınordu ile Pendikspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Altınordu - Pendikspor maçı ne zaman? Altınordu - Pendikspor maçı saat kaçta? Altınordu - Pendikspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Altınordu - Pendikspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Altınordu ile Pendikspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Altınordu, ligde oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi evinde oynadığı tek maçta Sakaryaspor'a kaybeden İzmir temsilcisi, ligdeki son maçında deplasmanda Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. 2 puanı bulunan Altınordu, ligde 16. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Pendikspor ise ligdeki 4 maçının 2'sini kazandı, 1'inde berabere kaldı ve 1'ini de kaybetti. Deplasmandaki 2 maçında da rakiplerine yenilmeyen Pendikspor, 1 maçı kazanırken 1 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı. 7 puanlı Pendikspor, ligde 5. sırada bulunuyor.

ALTINORDU - PENDİKSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Altınordu ile Pendikspor'un karşı karşıya geleceği 1. Lig'in 5. haftasındaki bu mücadele 12 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'ndaki maçta hakem Adnan Deniz Kayatepe düdük çalacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports MAX 1 ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # sakaryaspor # son # eylül # BeinSports # BeIN Sports # trt spor # altınordu maçı ne zaman # pendikspor maçı ne zaman # pendikspor maçı saat kaçta # pendikspor maçı hangi kanalda # altınordu pendikspor # altınordu pendikspor maçı ne zaman # altınordu pendikspor maçı hangi kanalda # altınordu maçı saat kaçta # altınordu maçı hangi kanalda