Masterchef'te kim elendi? 18 Eylül 2022 Masterchef'te elenen yarışmacı kim?

Masterchef'te kim elendi? 18 Eylül Pazar Masterchef'e veda eden isim kim?

Masterchef'te kim elendi? 18 Eylül 2022 Masterchef'te elenen yarışmacı kim?

Masterchef Türkiye yarışmasının 2022 sezonunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ekranlara geldi.

Eleme gecesi oyunlarında peynir çeşitleri adlı ürünle yaratıcı ve başarılı bir yemek ortaya koymak, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden tam not alarak eleme potasından çıkmak isteyen yarışmacılar, tezgah başında tüm hünerlerini sergiledi.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Vural, Atike, Fatma Nur, Barış, Kıvanç, Melih.

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?


Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan Masterchef eleme gecesi ilk tur oyununda peynir çeşitleri ile ürün hazırlayan eleme adayları tabaklarını jüri şeflerin tadım ve değerlendirmesine sundu.

Masterchef eleme gecesinin bu kritik noktasında tüm ürünleri tek tek tadan jüri şefler eleme potasından çıkan isimler Kıvanç, Atike ve Vural oldu.

MASTERCHEF 2. ELEME OYUNUNU KİM KAZANDI?


Elemede, Somer Şef tarafından hazırlanan tabağa en yakın tabak hazırlayan isimler 2. turda kazanarak bir hafta daha Masterchef'te yarışmaya hak kazandı. Kazanan isim ise Fatma Nur oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında 18 Eylül 2022 Pazar günü ekranlara gelen Masterchef son bölümde potada yer alan yarışmacılar arasından Melih oldu ve Masterchef'e veda etti.

# türkiye # Bir # ilk # son # eylül # 2022 # MasterChef # MasterChef kim elendi # MasterChef son bölüm izle # masterchef fatma nur # masterchef son bölüm # masterchef melih # Masterchef dokunulmazlık kimin # Masterchef son bölüm fragmanı