Netflix TERİM belgeseli izle | Fatih Terim belgeseli izle | TERİM belgeseli tüm bölümleri full izle

Netflix tarafından çekilen TERİM belgeseli futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. 15 Eylül'de izleyicilerle buluşan Fatih Terim belgeselinin nereden ve nasıl izleneceği merak ediliyor. Peki TERİM belgeseli nasıl izlenir? Fatih Terim belgeseli nereden izlenir? Netflix TERİM belgeseli izle, Netflix Fatih Terim belgeseli tüm bölümleri full izle, Netflix TERİM belgeseli linki...

Netflix TERİM belgeseli izle | Fatih Terim belgeseli izle | TERİM belgeseli tüm bölümleri full izle

Dünyaca ünlü platform Netflix, Türk futbol tarihinin en önemli isimleri arasında yer alan "İmparator" lakaplı çalıştırıcı Fatih Terim için bir belgesel çekti.

Fatih Terim için çekilen Netflix'teki TERİM belgeseli, 15 Eylül'de izleyicilerle buluştu.

Peki TERİM belgeseli nasıl izlenir? Fatih Terim belgeseli nereden izlenir? Netflix TERİM belgeseli izle, Netflix Fatih Terim belgeseli tüm bölümleri full izle, Netflix TERİM belgeseli linki...

TERİM BELGESELİ NEREDEN İZLENİR? TERİM BELGESELİ NASIL İZLENİR?

Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator... Bir ömre tüm bu sıfatları sığdıran Fatih Terim’in futbol kariyerindeki zaferleri ve yenilgileri bir de kendisinden dinleyin.

Bölüm 1: Sene 1996. Fatih Terim, Galatasaray’ın teknik direktörü olur. Takımına sahip çıkan Terim, oyun felsefesinde köklü değişiklikler yapar. Böylece Cimbom’un şampiyonluk serisi başlar.

Bölüm 2: Sene 1999. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde zorlu rakiplerle mücadele eden Galatasaray bir mucizeye imza atar. Trajik bir olay takımın moralini bozsa da UEFA Kupası’nın yolu açılmıştır.

Bölüm 3: Sene 2000. Teknik direktörlük kariyerine Fiorentina'da devam eden Terim'in üstün başarıları ona “Büyük İmparator” unvanını kazandırır. Milan serüveni ise kısa sürer.

Bölüm 4: Sene 2008. 3. kez Avrupa Şampiyonası’na katılan millî takım, ünlü hocanın liderliğinde büyük bir başarıya imza atar. 2013'te ise Terim’in Galatasaray’da 3. dönemi sona erer.

NETFLİX FATİH TERİM BELGESELİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

# futbol # fatih # Bir # fatih terim # eylül # Fatih Terim belgeseli # netflix terim # netflix izle # fatih terim belgeseli izle