Amed Sportif - Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 6. haftasında Amed Sportif ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Amed Sportif - Bursaspor maçı ne zaman? Amed Sportif - Bursaspor maçı saat kaçta? Amed Sportif - Bursaspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Amed Sportif - Bursaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'da 2022-2023 sezonu heyecanı 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Amed Sportif ile Bursaspor karşı karşıya gelecek.

Amed Sportif, lgdeki 5 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi evinde oynadığı 2 maçın 1'ini kazanan Amed Sportif, diğer maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Amed Sportif, ligdeki  son maçında ise Nazilli Belediyespor deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. 6 puanlı Amed Sportif, ligde 11. sırada yer alıyor.

Bursaspor ise ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı 2 maçı da kaybeden yeşil-beyazlılar, ligdeki son maçında Sivas Belediyespor'u kendi sahasında 6-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Puan tablosunda 12. basamakta yer alan Bursaspor'un 6 puanı bulunuyor.

AMED SPORTİF - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Amed Sportif ile Bursaspor'un karşı karşıya geleceği TFF 2. Lig'in 6. haftasındaki bu mücadele 25 Eylül Pazar günü oynanacak.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Amed Sportif Youtube kanalından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

# TFF # son # eylül # TFF 2.lig # amedspor bursaspor # amedspor bursaspor maçı