O Kız 3. bölüm fragmanı izle | O Kız son bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında 2. bölümü ile ekranlara gelen O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte son bölüm fragman linki...

O Kız 3. bölüm fragmanı izle | O Kız son bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında her Çarşamba saat 20.00'de yayınlanan"  O Kız" dizisi yeni ilk bölümleri ile izleyicilerle buluşuyor.

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini ise Özlem Günhan’ın üstleniyor.

Hikayenin odağında olan Zeynep (Dilin Döğen) pek çok genç kız gibi sosyal medya fenomeni olarak yaşadığı fakir hayatından kurtulmanın hayallerini kurmaktadır. Ancak genç kadın bu hayalini gerçekleştirmek için çabalarken    bir yandan da babasına annelik yapmak zorundadır. Zira babası Kadir (Erkan Petekkaya) 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki bir çocuğun duygu ve zekasına sahiptir.

Kadir, elindeki oyuncak arabası, çocuksu şakaları, küsüp barışmalarıyla tam bir çocuk adamdır. Ana rahminde boynuna dolanan bir kordona kurban gitmiştir. Kadir “Sınav” olarak doğmuştur, sadece anasına babasına değil aynı zamanda evladına.

Zeynep’in hayalleri büyüktür ve halasının evinde yaşadığı sığıntılıktan, kuzenleriyle sığışamadığı emanet odadaki yer yatağından, onları mazeret edip halasını ezen eniştesinden, halasının öfkeli yorgunluğundan, imkansızlıktan, parasızlıktan kurtulmak istemektedir.

O KIZ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # ilk # O Kız # o kız 2. bölüm full izle # O Kız yeni bölüm fragmanı # o kız 3. bölüm