CANLI İZLE | STAR TV canlı yayın

STAR TV kanalında yayınlanan Duy Beni yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Duy Beni canlı izlemek isteyen izleyiciler, Duy Beni yeni bölüm canlı izle araştırmaları yapmaya başladı. İşte canlı yayın linki...

CANLI İZLE | STAR TV canlı yayın

STAR TV ekranlarında her Perşembe saat 20.00'de yayınlanan Duy Beni dizisi canlı izleme linki araştırılıyor? Peki dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

DUY BENİ KONUSU NEDİR?

Ekim, orta sınıf   bir mahallede yaşayan lise öğrencisi genç bir kızdır. Bir sabah okula giderken yaşadığı trajik bir olayla hayatı temelinden sarsılır. Ekim'in gözü önünde en yakın arkadaşı Leyla'ya bir araba çarpıp kaçar.

DUY BENİ DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Duy Beni dizisinin oyuncuları arasında; Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız  yer alıyor.

Dijital ortamda dizi, film ve programları takip ederek kolayca yeni bölümlere ulaşabilir, en sevilen yapımların merakla izlenen bölümlerini canlı olarak seyredebilirsiniz. En güncel ve en yeni bölümleri takip etmek içi telefon, tablet ve PC’lerinizden canlı yayın HD izleme linkine tıklayarak yayınlara ulaşabilirsiniz.

STAR TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Bir # star tv # duy beni # star tv canlı yayın # Duy Beni canlı izle # star tv canlı