Arsenal - Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Arsenal ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Arsenal - Tottenham maçı ne zaman? Arsenal - Tottenham maçı saat kaçta? Arsenal - Tottenham maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Arsenal - Tottenham maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 9. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Arsenal ile Tottenham karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Arsenal, ligde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Brentford'u deplasmanda 3-0 ile geçen Arsenal, topladığı 18 puanla ligde liderlik koltuğunda oturuyor.

Konuk ekip Tottenham ise oynadığı 7 mücadelede 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ligdeki son maçında Leicester City'yi sahasında 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Londra temsilcisi, topladığı 17 puanla ligde 3. sırada bulunuyor.

ARSENAL - TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Arsenal ile Tottenham'ın karşı karşıya geleceği Premier Lig'in 9. haftasındaki bu mücadele 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

Emirates Stadium'daki maçta hakem Anthony Taylor görev yapacak.

Saat 14.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# spor # futbol # Bir # arsenal # Tottenham # premier lig maçları # haftanın maçları # premier lig fikstürü # arsenal maçı ne zaman # arsenal maçı saat kaçta # arsenal maçı hangi kanalda # arsenal tottenham # arsenal tottenham beinsports # premier lig beinsports # cumartesi maçları