CANLI MAÇ İZLE | Fatih Karagümrük - İstanbulspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında heyecan devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Fatih Karagümrük ile İstanbulspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı hangi kanalda? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı 11'leri neler? Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Fatih Karagümrük - İstanbulspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Fatih Karagümrük ile İstanbulspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Fatih Karagümrük, ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Fatih Karagümrük, topladığı 6 puan ile ligde 13. sırada yer alıyor.

Konuk ekip İstanbulspor ise ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan İstanbulspor, topladığı 5 puan ile ligde 15. basamakta bulunuyor.

FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20.00'de başlayacak Fatih Karagümrük - İstanbulspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

FATİH KARAGÜMRÜK - İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# istanbulspor # fatih karagümrük # canlı maç izleme siteleri # canlı maç siteleri # fatih karagümrük maçı hangi kanalda # fatih karagümrük canlı maç izle # canlı maç izle süper lig