''Nasıl bir Cumhurbaşkanı'' sorusuna yanıt aranacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili temaslarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, yarın DSP, Demokrat Parti ve BTP ile görüşecek. Kılıçdaroğlu'nun yarın yapılacağı açıklanan HDP görüşmesi ise Lice'deki olaylar nedeniyle hafta içi başka bir güne ertelendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ziyaretlerine yarın devam edecek.

Kılıçdaroğlu'nun yarınki programında; DSP, Demokrat Parti ve BTP görüşmeleri olacak. Kılıçdaroğlu, saat 11.30'da DSP, saat 12.15’te Bağımsız Türkiye Partisi, saat 13.30’da ise Demokrat Parti’yi ziyaret edecek.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamada, "Nasıl bir Cumhurbaşkanı" sorusuna yanıt aranacağı belirtildi. Görüşmelerde Kılıçdaroğlu'nun siyasi partilerle görüş alışverişinde bulunacağı açıklandı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Ertuğrul Kürkçü ve Sabahat Tuncel arasında yarın yapılması planlanan toplantı ise ertelendi. Saat 10.30'da Meclis'te yapılması planlanan toplantının Lice olayları nedeniyle hafta içi başka bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun görüşmeleri sürerken, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise partisinin adayının belirlendiğini açıklamıştı.

ulusalkanal.com.tr

# cumhurbaşkanlığı # chp # görüşme # hdp # dp