Adnan Menderes Üniversitesi Rektöründen yolsuzluk iddiası

Adnan Menderes Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, düzenlediği ilk basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Üniversitede önceki dönemlerde ciddi yolsuzluklar yapıldığını açıklayan yeni rektör, öğrencisi olmayan bölümlerdeki hocalara yıllardır maaş ödendiğini anlattı. Rektör Aldemir, "FETÖ ve PKK'ya geçit vermeyeceğim" dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, basın toplantısında çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Aldemir, 200 bin lira fiyat alınan restoran tadilatını 20 bin liraya malettiklerini söyledi.

Öğrencisi bile olmayan bölümlerdeki hocalara yıllardır maaş ödendiğini de, bazı bölümlerin de hocası olmadığı için öğrenci alamadığını açıkladı yeni rektör...

Üniversite kadrolarına önceki yönetimler döneminde önce eş, dost akrabaların atandığına dair eleştirileri de yanıtladı.

Aldemir, FETÖ ve PKK'ya geçit vermeyeceğini de söyledi.

Üniversite için hedeflerini de açıkladı yeni rektör.

Aldemir, Adnan Menderes Üniversitesi'ni halkla bütünleştireceklerini, Teknokent'i Aydınlılarla kaynaştıracaklarını söyledi. Ayrıca teknolojide bir ilki gerçekleştireceklerini anlattı.

Bakan Berat Albayrak'a Türkiye için çok önemli bir bölüm açmayı önerdiğini, Albayrak'ın bu öneriyi büyük memnuniyetle karşıladığını da anlattı. Ancak bu bölümün ne olduğunu açıklamadı.

HABER-KAMERA: GÜÇLÜ ÇEZİK

ulusal.com.tr

# adnan