Hava durumu son dakika! Hafta içi yağış geliyor! O güne dikkat

Meteoroloji'den vatandaşları sevindirecek tahmin geldi. Haftasonu dışarıda vakit geçirmek için plan yapanlara müjde! Bahar havası Türkiye'yi etkisi altına bugünden itibaren alacak. Meteoroloji'nin haftaiçi tahminleri değişti. Özellikle salı gününden itibaren yoğun yağış etkili olacak. zellikle salı gününden itibaren yoğun yağış etkili olacak.

Hava durumu son dakika! Hafta içi yağış geliyor! O güne dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güney Ege ve Batı Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı ise ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzeybatı kesimlerde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Hafta içi ise Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı geldi.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve Güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA: Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği, bu sabah ve gece saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir. ava sıcaklıklarının bölge genelinde, 2 ila 4 derece artacağı tahmin edilmektedir. Rüzgarın bölge genelinde rüzgarların batı ve kuzeybatılı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu, iç ve kuzey kesimler gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçecek. Hava sıcaklığı 1-2 derece artacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeybatıdan ilk saatlerde hafif, zamanla orta kuvvette esecek.

HAFTA İÇİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji'nin haftaiçi hava durumu tahminleri, haftasonundan çok farklı. Salı gününden itibaren sıcaklık değerlerinde büyük bir değişim yaşanmazken, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere yoğun yağış etkili olacak.

ulusal.com.tr

# istanbul hava durumu # son dakika # Hava durumu # ankara hava durumu # izmir hava durumu