"Türkiye'ye ittifak çağrısı

Rusya'dan Türkiye'ye önemli bir ittifak mesajı geldi. Rus Liberal Demokrat Partisi milletvekili Roman Hudyakov, Türkiye'ye Rusya ile ittifak yaparak Amerikan emperyalizmine karşı cephe almaya çağırdı.

"Türkiye'ye ittifak çağrısı

Rusya'nın 4'üncü büyük partisi konumundaki Liberal Demokrat Parti'den Türkiye'ye önemli bir mesaj geldi.

Partinin Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Hudyakov Roman İvanoviç, Amerikan emperyalizmine karşı Türkiye'ye Rusya ile ittifak çağrısı yaptı.

Rusya her zaman Türkiye'yi cazip iktisadi ve stratejik ortak olarak görmektedir.Rusya ve İslam ülkelerinin müşterek çalışmaları, söz konusu devletlerin kaynaklarının Batı kontrolünden çıkmasını sağlayacak.

Bu ittifak, tükenmekte olan Avrupa'ya ve sınırlı kaynaklara sahip olan ABD'ye karşı birliğin tesisi anlamına geliyor. Suriye meselesinde Rusya'yı destekleyen Çin, Brezilya, Hindistan gibi ülkeler de Batıya karşı bu ittifakta birleşiyorlar. Böylelikle çok önemli enerji kaynakları ve yolları bu bloğun kontrolüne geçmiş olmaktadır. Bu da Amerikan sömürgeciliğine karşı çok önemli bir mevkidir.

Ukrayna'da Batı'dan yana olmayan halka yapılan operasyonların arkasında CIA'nın olduğunu hatırlatan İvanoviç, "Amerika'ya, güçlü ortak değil müstemleke devletler lazımdır" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# rusya # türkiye # emperyalizm # abd # parti