Açıklaması tepki çekmişti! Cumhurbaşkanı danışmanı Adnan Tanrıverdi istifa etti

Son dönemlerde 'Mehdi gelecek. Ortamı buna göre hazırlamalıyız. ' sözleriyle tartışılan SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin istifa ettiği iddia edildi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek e 'mehdi' sözlerine tepki göstermiş, görevine son verilmesi gerektiğini ifade etmişti

Açıklaması tepki çekmişti! Cumhurbaşkanı danışmanı Adnan Tanrıverdi istifa etti

'Mehdi gelecek. Ortamı buna göre hazırlamalıyız.' İşte bu sözleri ile tartışmalara yol açmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın askeri danışmanı ve SADAT'ın da kurucusu olarak bilinen Adnan Tanrıverdi'nin istifa ettiği iddia edildi.

İslam İşbirliği Kongresi'nde konuşan ve Akp içerisinden de büyük tepkiler toplayan Adnan Tanrıverdi ASSAM Derneği'nin WhatsApp grubunda bir veda mesajı yayınladı.

“Değerli Arkadaşlarım.İlerleyen yaşım ve her gün artarak devam eden tezvirat kampanyasını gerekçe göstererek, bulunduğum Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ile Güvenlik ve Dış Politika Kurul Üyeliği görevlerimden affımı talep ettim.İstişaremiz sonunda Cumhurbaşkanımız talebimi kabul ettiler.Görüşmek dileğiyle sağlık ve afiyetler dilerim.”

PERİNÇEK GÖREVİNE SON VERİLMELİ DEMİŞTİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'de Adnan Tanrıverdi'nin 'mehdi' sözlerine tepki göstermiş, görevine son verilmesi gerektiğini ifade etmişti.

# Adnan Tanrıverdi