CHP'li Koç, Ulusal Kanal'ın sorusuna yanıt veremeyince bakın ne yaptı

Suruç'a giden CHP heyeti bir açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu "İhmalleri varsa bunun hesabını güvenlik güçlerinden soracağız. Bu gençlerin kanı yerde kalmayacak" dedi. Veli Ağbaba ise "Kobani'ye çocuk parkı yapmak için gidiyorlardı. Kobani'ye o parkı, CHP'li belediyeler olarak biz yapacağız" dedi. Ulusal yas ilan edilmesi önerisinde bulunan CHP sözcüsü Haluk Koç da cevap veremediği soru karşısında Ulusal Kanal muhabirini terslemeyi tercih etti.

CHP'li Koç, Ulusal Kanal'ın sorusuna yanıt veremeyince bakın ne yaptı

Suruç'taki patlamanın ardından bölgeye giden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu başkanlığındaki 15 kişilik heyet basın açıklaması yaptı. Benzer olaylar yaşanabilir diyen Tanrıkulu "İmkan varken önlensin" dedi.

Bir diğer CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise Suruç'taki patlamadan koalsiyon pazarlıkları yaptıkları AKP'yi sorumlu tuttu.

Ayn el Arap'a geçmek isteyenlerin amacının orada oyun parkı ve kütüphane kurmak olduğunu savunan Ağbaba "Onların yapamadığını biz yapacağız" dedi.

CHP'den bir açıklama da AKP ile koalsiyon pazarlıklarını yürüten Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'tan geldi. Koç, ulusal yas çağrısı yaptı.

Haluk Koç, Ulusal Kanal muhabirinin, Sezgin Tanrıkulu ve Mahmut Tanal ile ilgili sorusuna ise yanıt veremeyince terslemeyi tercih etti.

Çağla Atlı Akkuş

ulusalkanal.com.tr

# chp # ulusal kanal # mahmut tanal # Koç