İyi Parti'de Cevher Cevheri'nin istifa ettiği iddia edildi

İyi Parti kurulalı birkaç gün olmuşken kulislerden istifa haberleri gelmeye başladı. Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Cevher Cevheri’nin istifa ettiği iddia edildi. Öten yandan Akşener'in yeni başdanışmanı ABD'ye bağlı bir kuruluşun temsilcisi Selda Tandoğan Demirel oldu

İyi Parti'de Cevher Cevheri'nin istifa ettiği iddia edildi

Meral Akşener'in partisi kurulalı henüz 9 gün olmuşken, kurucu kadrodan çatlak sesler gelmeye başladı.

İyi Parti kurucu üyesi Cevher Cevheri'nin istifa ettiği bilgisi kulislere yansıdı.

Öte yandan Akşener'in başdanışmanı olan isim de tartışma yarattı. Amerikalı Neoconların desteklediği National Endowment for Democracy kuruluşunun Denge ve Denetleme Ağı temsilcisi Selda Tandoğan, Akşener'e başdanışman oldu.

Selda Tandoğan Demirel yaptığı açıklamada "Sayın Genel Başkanımızın şahsıma tevdi ettiği, büyük onur olan Genel Başkan Başdanışmanlığı görevi için takdirlerine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

1983'de kurulan NED neocon kimliğiyle tanınıyor ve emperyalizmin çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Dünyanın hemen hemen her yanındaki Sivil Toplum Kuruluşlarına destekte bulunuyor.

CIA’nın örtülü yöntemlerle yürüttüğü operasyonu açık açık yapmasıyla bilinen NED, ABD’ye dost hükümetleri desteklemek, dost olmayanları ise devirmek adına tüm dünyada çalışmalar yürütüyor.

ulusal.com.tr

# İyi Parti # meral akşener # cevher cevheri