Emir, Reyhan'ın hayati riskini öğrendi! Yemin 235. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 236. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 24 Nisan Cuma günü, 235. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 235. bölüm izle... Yemin 236. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 236. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Emir, Reyhan'ın hayati riskini öğrendi! Yemin 235. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 236. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Reyhan, bebeğinin ve kendisinin hiçbir zarar görmeden yaşayacağına tüm kalbiyle inanmaktadır. Reyhan bu durumunu ilk olarak Melike'ye anlatır. Melike duyduklarına kahrolur... Reyhan Melike'den Emir ile evde baş başa kalmak için yardım ister. Melike ise Cavidan'ı göndermek için onun hırsını harekete geçirir. Evin hanımı olduğunu ispatlamak için Cavidan harekete geçer ve evden gider.

Akşam Emir ile baş başa kalan Reyhan Emir'e riskleri anlatır... Emir hemen bebeği aldırmak ister!

Narin ise kendine ev tutmak için gezmektedir ve bir ev tutmaya karar verir ama aklı hala Masal ve Kemal'dedir. Vereceği ani bir kararla elinde bavuluyla eve geri döner. Oya ve pedagog bu durumdan hiç hoşnut olmamaktadır.

YEMİN 235. BÖLÜM

YEMİN 236. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin # yemin reyhan # yemin yeni bölüm fragmanı # yemin son bölüm izle