Stephen Hawking'den korkutan açıklama

Ünlü Fizikçi Stephen Hawking'den ilginç ve bir okadar da tartışma yaratacak sözlere imza attı. Uzaylıların var olabileceğine işaret eden Hawking, işi daha da ileri götürdü. Hawking, "Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç, pek muhtemel Kolomb'un Amerika'ya ayak bastığındaki gibi olur. Bu da yerli Amerikalılar için çok iyi olmamıştı" dedi

Stephen Hawking'den korkutan açıklama

NASA'nın "Mars'ta sıcak aylarda akan tuzlu su bulunduğuna dair kanıtlara ulaştık" açıklamasının ardından ünlü fizikçi Stephen Hawking'den ilginç bir açıklama geldi.

İspanyol El Pais gazetesine konuşan Hawking, uzaylıların varlığının şüphe götürmez olduğunu belirtti. Hawking, İnsanlığın geleceğinin yeni bir gezegen bulmaktan geçtiğini de sözlerine ekledi.

Ünlü fizikçi uzaydaki yaşam iddiasını daha da ileri götürdü.

"Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç, pek muhtemel Kolomb'un Amerika'ya ayak bastığındaki gibi olur. Bu da yerli Amerikalılar için çok iyi olmamıştı. Böylesi gelişmiş yaratıklar, ulaşabildikleri herhangi bir gezegeni ele geçirmek ve kolonileştirmek isteyen göçebeler olabilir.

20'li yaşlarından bu yana motor nöron hastalığıyla mücadele eden ünlü fizikçi, "Çok ileri bakmamayı, şimdiye odaklanmak gerektiğini öğrendim.” ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

# dünya # NASA # mars # uzay # stephen hawking # uzaylı